30
Nov
2023

Een smart lichtsprint in één dag waarmee je maanden kostbare tijd bespaart.

Welkom in de dim-jungle; een snelgroeiend wereldje met tal van mogelijkheden door al de nieuwe LED technologieen. Door de vele opties en toepassingen op het gebied van slimme verlichting en dimmen is het makkelijk om het overzicht te verliezen.

Je hebt onze online lichtcursus gevolgd of al eens meegeaan met de Lichtschool LIVE dagen, dus de basis van licht heb je onder de knie.

Nu wil je doorpakken en je ook op het technische vlak ontwikkelen, je wilt je opdrachtgevers een gedegen uitleg kunnen geven als het op dimmen van ledlverlichting aankomt.

Je wilt het verschil kunnen uitleggen waarom ze voor een Casambi oplossing zouden kunnen kiezen en wat de voor- en nadelen daarvan zouden kunnen zijn.

VOOR WIE IS DEZE LIVE DAG?

Heb je een tijdje geleden of recent een lichtcursus gevolgd of maak je al lichtplannen voor je opdrachtgevers, dan is het nu tijd om de diepte in te gaan!

Je hebt de basis op het gebied van licht al onder de knie en je wilt nu samen met mij en een groep interieurprofessionals je verder verdiepen in licht.

Wat jij mist is de technische kennis op het gebied van smart lighting en onderbouwing naar je opdrachtgever toe.

KLAAR VOOR GROEI? DIT IS HET RESULTAAT NA DEZE LIVE DAG

Duik een dag lang vol gas de diepte in op het gebied van lichtplannen maken en smart lighting.
Ik leer je nog veel meer tools en kneepjes van het lichtvak aan de hand van de lichtprincipes van Richard Kelly. Deze Amerikaanse lichtontwerper werd beschouwd als een van de pioniers op het gebied van architectonisch lichtontwerp.

Zijn lichtprincipes gebruiken mijn team en ik al jaren in onze eigen lichtstudio.
Focal Glow ( licht om naar iets te kijken )
Ambient luminescence ( licht om te zien)
Play of Brilliance ( licht om te bekijken ) staan centraal als guideline voor het onderbouwen van mijn lichtplannen.
Dit ga ik jou ook leren!

Voor meer informatie check onze website.