Word jij onze nieuwe collega?
Luxlight B.V. te Westerhoven produceert en plaatstdakramen om het meeste daglicht in uw woning binnente laten. Wij leveren het grootste platdakraam dat op ditmoment op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.
Dat maakt onze grootformaat lichtstraat tot hét alternatief voor traditionele daglichtoplossingen zoals een lichtkoepel, dakkoepel of lichtbuis.

VERKOPER DAGLICHTPRODUCTEN – FULLTIME
Wij zoeken een gemotiveerde collega die het leuk vindt om LUXLIGHT-producten te verkopen bij onze Nederlandse klanten: aannemers, architecten en bouwmaterialenhandelaars. Je hebtervaring in verkoop en bouwkundig inzicht.
Het is jouw passie om de klant zo optimaal mogelijk te bedienen. Je verkoopt vanuit kantoor maar bezoekt ook prospects en klanten in het land om onze daglichtproducten onder de aandachtte brengen. Je bent klantgericht, verkoop gedreven en gaat elke dag om te winnen. Je bent een teamspeler en je kan uiteraard ook goed zelfstandig werken. Je neemt initiatieven, bent besluitvaardig en mondig in je schriftelijke en mondelinge communicatie. Resultaatgericht, klantfocus, pro-actief en innovatief zijn kwaliteiten die voor jou natuurlijk zijn.

Rol/taken:
– Je eerste prioriteit is het verkopen van Luxlight daglichtproducten in Nederland
– Je bent innovatief en creatief in het vinden van oplossingen voor de klant.
– Je onderhoud de bestaande klantportefeuille en acquireert nieuwe klanten
– Je maakt deel uit van een verkoopteam en werkt samen met verkoopmedewerkers en
ondersteunende collega’s

Luxlight als werkgever:
– Prettige werksfeer in een team van circa 25 medewerkers
– Fulltime functie
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben jij geïnteresseerd om met ons dit mooie product te maken, dan ontvangen we graag voor 23 april per mail jouw motivatiebrief met cv: info@luxlight.nl
Mocht je vragen hebben met betrekking tot de vacature dan kun je contact opnemen op telefoonnummer 040-2070124
Meer informatie over het bedrijf: www.luxlight