– World Standards Day is dé gelegenheid om stil te staan bij de maatschappelijke bijdrage die normalisatie oplevert en bij iedereen die wereldwijd bij normalisatie-activiteiten is betrokken. Dit jaar is het thema van World Standards Day ‘SMART’. NEN nodigt u hierbij uit World Standards Day met ons te vieren.

André Kuipers

Keynote spreker André Kuipers neemt u, samen met Tom Bouws en Kees Jansen, mee in de wereld van Smart Industry, Smart City en de maatschappelijke betekenis van SMART en van veranderingsprocessen in het algemeen. Tijdens de aansluitende borrel kunt u aanwezig zijn bij een live radio-uitzending van BNR The Friday Move gepresenteerd door Wilfred Genee.
Deze dag wordt georganiseerd voor iedereen die betrokken is bij normalisatie: producenten, fabrikanten, consumenten, leveranciers, overheden, brancheorganisaties, adviesinstellingen, MKB’ers en multinationals.

Feiten

  • Wanneer: vrijdag 13 oktober 2017
  • Van 12.00 (lunch) tot 16.00 u.
  • 16.00 – 18.30 u. Live uitzending BNR The Friday Move
  • Waar: Fokker Terminal, Den Haag
  • Sprekers: André Kuipers, astronaut & ambassadeur van de aarde, Tom Bouws, accountmanager KvK Smart Industry en Kennisinstellingen en Kees Jansen, stadsfilosoof en docent Slimme Circulaire Steden & Regio’s
  • Uitreiking 1e NENnovation Award
  • Uw deelname is gratis*

Schrijf u in voor 13 oktober:

https://www.nen.nl/Evenementen/World-Standards-Day-1310.htm

 

Nieuw: NENnovation Award

Nieuw dit jaar is de uitreiking van de eerste NENnovation Award. De NENnovation Award is een award voor een organisatie die betrokken is bij normalisatie en zich inzet voor creatieve, innovatieve en effectieve projecten. Kent u een organisatie die voldoet aan deze voorwaarden of werkt u zelf bij zo’n organisatie? Meld die organisatie dan aan voor het beste innovatie-en-normalisatie project van 2017. De uitreiking wordt gedaan door André Kuipers.

Aanmelden voor de NENnovation Award is mogelijk tot 15 september via  https://www.nen.nl/Normontwikkeling/NENnovation-Award.htm