24
May
2018

Doelstelling:

In september 2017 is de nieuwe versie van de lichtsoftware Dialux EVO uitgebracht. Inmiddels heeft deze software zich uitgebreid bewezen en biedt het adviseurs en ontwerpers een fraai stuk gereedschap. Met deze software kunt u uiteraard het objectieve deel van het lichtplan (berekeningen, toetsing aan de normen) uitwerken. Maar gelukkig ook het subjectieve deel van een lichtontwerp (sfeerbeelden, sfeer + gevoel) aan u klanten presenteren.

Tijdens deze 3 cursusdagen leert u uitgebreid om te gaan met de lichtsoftware Dialux EVO. Diverse voorbeelden en cases worden behandeld. Eerdere ervaringen met lichtsoftware is niet noodzakelijk want we beginnen (uiteraard) bij het begin en leren u deze tool optimaal te gebruiken.

De docent is een gecertificeerd Dialux EVO trainer.

Na het voltooien van de 3 cursusdagen ontvangt dan ook het officiële Dialux EVO certificaat.

Inhoud:
Dag 1: Dialux EVO – basic
Dag 2: Dialux EVO – advanced
Dag 3: Dialux EVO – expert
De inhoud per dag vind u op onze website (zie link onderaan).

Lessen:

De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte Windows laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.

Meer informatie en inschrijven