15
Jun
2017

Doelstelling:
Eind maart 2017 is de nieuwe versie van de lichtsoftware Dialux EVO 7 uitgebracht. Inmiddels heeft deze software zich uitgebreid bewezen en biedt het adviseurs en ontwerpers een fraai stuk gereedschap.

Met deze software kunt u uiteraard het objectieve deel van het lichtplan (berekeningen, toetsing aan de normen) uitwerken. Maar gelukkig ook het subjectieve deel van een lichtontwerp (sfeerbeelden, sfeer + gevoel) aan u klanten presenteren.

Tijdens deze 3 cursusdagen leert u uitgebreid om te gaan met de lichtsoftware Dialux EVO 7. Diverse voorbeelden en cases worden behandeld. Eerdere ervaringen met lichtsoftware is niet noodzakelijk want we beginnen (uiteraard) bij het begin en leren u deze tool optimaal te gebruiken.

De docent is een gecertificeerd Dialux EVO 7 trainer. Na het voltooien van de 3 cursusdagen ontvangt dan ook het officiële Dialux EVO 7 certificaat.

Inhoud:
Voor de inhoud per dag kunt u kijken op de onderstaande cursuspagina’s

Dag 1:
Dialux EVO 7 basic

Dag 2:
Dialux EVO 7 advanced

Dag 3:
Dialux EVO 7 expert

Lessen:
De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte Windows laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.