12
Sep
2019

Ook dit jaar organiseert Architecten Showroom Amsterdam weer een Vakdag – Integration of Brands. Deze dag staat in het teken van interessante lezingen, productpresentaties en workshops.

Occhio – Workshop ‘Lighting Design’

Licht is de vierde dimensie van de architectuur en kan een ruimte letterlijk maken of breken.

Tijdens de workshop lighting design behandelen we op een inspirerende en creatieve manier hoe we licht kunnen toepassen. Zonder al teveel in te gaan op de technische termen of armaturen keuzen gaan we het hebben over welke typen licht er zijn en hoe en wanneer je deze kan gebruiken. LED heeft de afgelopen 10 jaar tot een enorme evolutie geleid in de verlichtingsindustrie. Maar hoe passen we dit nu toe? Welke keuze zijn er en waar moeten we op letten bij de keuze van verlichting tegenwoordig.

Door de opkomst van domotica en slimme technologie zijn er nu ook veel meer mogelijkheden in het bedienen en gebruik van verlichting. Niet alleen om energie te besparen of “smart” te zijn maar juist om de sfeer en beleving van een ruimte continue te kunnen aanpassen.

Jung – Nieuwe software ‘Feel Smart’

Leer alles over de nieuwe software ‘Feel Smart’. De software voor architecten, die je helpt ontzorgen en een schakel is tussen materiaal en kosten.