23
Jun
2021
Algemeen:

Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

Tijdens de les gaan we het onderwerp lichtconcepten uitgebreid behandelen. Na afloop bent in staat een lichtadvies of een lichtontwerp zowel creatief als technisch helder te verwoorden aan eind-opdrachtgevers en niet-deskundigen.

Waarom deze cursus?

Licht en verlichting wordt steeds complexer en uitgebreider. Het gevaar is te veel te focussen op de technische kant van het project. Een beslisser is vaak degene verantwoordelijk voor het budget en hiermee een belangrijke factor. Hoe leggen we het concept esthetisch uit? Hoe krijgen we het idee inzichtelijk bij de opdrachtgever? Doen we dit met een verhaal, met beelden of met andere gereedschappen? Tijdens deze dag behandelen hoe we het beste onze communicatie richting een opdrachtgever kunnen opzetten. Ook de stappen die voorafgaand aan een klantpresentatie plaats vinden zijn onderwerpen die aan de orde komen. Het geleerde is meteen toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Prijs: € 325,- excl. BTW

Meer informatie en inschrijven