30
Mar
2022

In deze cursus leert u het maximale uit de software te halen en is bedoeld voor deelnemers die al ruime ervaring met het programma hebben. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om bijna alle specifieke vragen goed in te vullen. Zowel de lichttechnische- en ook de visualisatie mogelijkheden worden uitgebreid behandeld.

Wat leer je tijdens deze cursus?

Complexe projecten interieur en exterieur | renderen en kleuren | samenwerking met andere programma’s | bewerken van lichtdata | HDR gebruiken | cases | tips en inspiratie

Waarom deze cursus?

Het komt regelmatig voor dat er vragen gesteld worden die buiten de standaard bediening van de software vallen. Kan ik een glaswand aan mijn opdrachtgever laten zien? Wordt iemand verblind door een armatuur zittend achter zijn bureau? Kan ik een RGB oplossing laten zien? Hoe bewerk ik een armatuurbestand? Met de software zijn deze en vele andere vragen goed te beantwoorden. Door het verkrijgen van deze diepere kennis van de software kunt u nog professionelere en meer gedetailleerde lichtadviezen verzorgen.

Voorbereidingen

Neem uw laptop/computer mee naar de cursusdag. Zorg dat de meest actuele versie van Dialux EVO op de computer is geïnstalleerd. Vergeet niet de voeding van de computer mee te nemen. Ook een 3-knops muis is essentieel om het programma te kunnen gebruiken. Dialux EVO is een lichtberekeningsprogramma die uitsluitend werkt op een Windows machine. Zoals bij ieder 3D programma geldt ook hier, kies voor de snelste computer en een snelle grafische kaart.

Officieel trainingspartner Dial

Wij zijn al jarenlang dé officiële trainingspartner van Dial (de makers van de software) en onze docent is een door Dial gecertificeerde trainer.

Kosten: € 325,- excl. BTW