18
Apr
2016

Doelstelling:
De laatste paar jaar heeft de LED een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Uitgegroeid van een indicatie lampje tot een volwaardig nieuwe lichtbron. Het toepassen van de LED vraagt echter om de nodige achtergrond kennis om in het lichtontwerp tot een volwaardig advies te kunnen komen. Deelnemers zijn na het volgen van deze cursus in staat om een degelijk advies te geven en kunnen zo eventuele valkuilen te voorkomen.

Waarom deze cursus?
De LED heeft een fundamenteel andere methode van lichtopwekking dan de huidige lichtbronnen. In de cursus wordt uitgebreid ingegaan in de mogelijkheden en de beperkingen. Zowel de technische als de creatieve invalshoeken worden behandeld en een belangrijk deel vormt het lichtontwerpproces. De LED biedt enorme mogelijkheden en uitgebreide kennis van deze materie biedt u een onderscheidende factor voor uw opdrachtgevers.

Voor wie is deze cursus bestemd?
Voor lichtadviseurs, lichtontwerpers, installateurs, adviseurs, (interieur)architecten en projectinrichters.

Inhoud:
-Geschiedenis van de LED
-Eigenschappen
-Kleurapplicaties
-Toepassingen
-Herkennen van kwaliteit
-Feiten en fictie
-Lichtontwerpproces
-Scenografisch werken met de LED
-Cases

Lessen:
De opbouw is een combinatie van theorie, inspiratie en praktijk. Er is volop ruimte voor discussie en de adviesvaardigheden worden door cases verder getraind.

Verdere gegevens:
Cursusduur:
-één dag
Tijdstip:
-09.00 t/m 16.00
Locatie:
-Amersfoort
(deze cursus kan ook als maatwerk bij u op locatie worden uitgevoerd)
Investering:
-€ 295,- excl. BTW / inclusief syllabus, lunch en certificaat