13
Oct
2022

Op veler verzoek organiseert de Lichtschool op donderdag 13 oktober voor de derde keer een livedag op locatie in het ETC Design Centre in Culemborg.
We kregen het afgelopen jaar van zoveel van jullie de vraag of er nog een vervolg op de tweedaagse lichtcursus interieurprofessional komt. En ja! Die is er nu! En we hebben er zoveel zin in!

Stel je eens voor jij samen met 9 andere interieurprofessionals een dag lang aan de slag met De Lichtschool om je lichtadviezen naar een next level te brengen.

Je start de dag met een kopje koffie of thee en wat lekkers en leert de andere alvast kennen. Daarna duik je in onderwerpen als storytelling, lichtbegrippen, dimmen van led en al jou licht-vragen worden behandeld tijdens het vragenuur en meer. Omdat we tijdens de les samen ook een case gaan maken en behandelen kun je alles direct toepassen.

Halverwege de dag krijg je een uitgebreide lunch in het restaurant. ’s Middags krijg je een gastles ‘introductie met Casambi’ van lichtontwerpster en mede-eigenaar Colien Snaak van Unifit. Waarna de dag wordt afgesloten met een presentatie van De Lichtschool over het maken van een schakelplan en hoe lees je een elektratekening.

Klink als een topdag, toch?