05
Apr
2017

De tweede Technodag van 2017 komt er aan en wel op 5 april 2017. Dit keer gaan we het hebben over de invloed van het werkklimaat (licht, lucht) op het functioneren van gebouwgebruikers.

Een van de onderdelen van een prettig werkklimaat is een juiste belichting. Veel gebouwen (ziekenhuizen, kantoren, scholen etc.) maken nog gebruik van verlichting met infrarood of ultraviolette straling. Blootstelling aan deze straling levert op den duur verschillende risico’s op voor gebouwgebruikers. Denk aan vermoeide ogen, een futloos gevoel, hoofdpijn of zelfs ziekteverzuim. Om het welbevinden van gebouwgebruikers te verbeteren, is het creëren van een optimaal werkklimaat van groot belang. Installateurs kunnen hierin een hoofdrol spelen. De centrale vraag van de dag: Wat kan een installateur betekenen in het verbeteren van het werkklimaat?

Wanneer:    5 april 2017
Waar:           Centraal in Nederland
Hoe laat:     13:00-17:00

Voorlopige onderwerpen:
–   Verlichting in gebouwen.
–   Invloed van verlichting op het brein.
–   Hoe maak je een praktisch/ dynamisch ledverlichtingsplan?
–   Innovatieve toepassingen en co-creatie in facility management, zoals de ontwikkeling van  de slimme schoonmaakkar

De definitieve uitnodiging met het programma volgt snel. Meld u nu alvast aan.  AANMELDEN

KIEN is van mening dat het de installateurs zijn die het verschil kunnen maken in het verbeteren van het werkklimaat. Wij hopen u dan ook van harte te kunnen verwelkomen op 5 april 2017!