29
Jan
2015

Dit jaarlijkse lichtcongres biedt u in één dag een brede kijk op de belangrijkste trends en ontwikkelingen in het lichtvakgebied.

Met een veelzijdig dagprogramma gaan we in op de vele aspecten van licht en verlichting. Waar staan we nu en waar gaan we naar toe? Na het congres bent u klaar voor de lichtvraagstukken van de toekomst.

Vooraankondiging programma:

Opening Leon Schrijnemaekers           Sprankelende overdracht van de voorzittersfakkel

Welkomstwoord Rob Metz                   Welkom van de nieuwe voorzitter en presentatie nieuwe huisstijl NSVV

Tom van den Berg                                   (NIN/KNAW Amsterdam) Strooilicht in het oog; hoe beïnvloedt strooilicht het zien?

Start kennissessies

Kennissessie Outdoor:  Smart Lighting/Smart Cities, Stand van zaken, Energieakkoord-doelstellingen OVL, Wegdekreflectie, Sportveldverlichting, Tunnelverlichting, Perceptie Onderzoek 3.0 (RWS), Workshop Richtlijn Lichthinder.

Kennissessie Indoor:  Smart Lighting/Smart Buildings, BREEAM, licht en gezondheid, vormgeving & design, hospitality/Retail lighting, KIEN/NSVV opleveringsprotocol ledverlichting. Kennissessie Specials Wat is de lichtkwaliteit volgens de norm? Hoe is dit te meten? Meten is weten, Weg van de normen, NLA/NSVV Lichtberekenaar/lichtregister, nieuw Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bedrijvenmarkt

Gedurende de gehele dag is er een bedrijvenmarkt waar de koffiebreaks, pauzes en lunch en de borrel plaatsvinden, maar daarnaast óók het Plenaire deel, zodat er ruimschoots aandacht is voor uw product (en) en er genetwerkt kan worden. Afsluiting We sluiten het evenement met een kleurrijke terugblik op het dagprogramma. Het NLC2015 is ook bedoeld als ontmoeting- en netwerkgelegenheid voor iedereen uit de verlichtingswereld: gebruikers en aanbieders van licht, zoals de overheid, de industrie, de elektriciteitswereld, architecten, consultants,ontwerpers en installateurs, kennisinstituten en onderwijsinstellingen

 
Kosten:
Leden NSVV betalen € 135,-
 
Niet-leden € 195,-
  Studenten/gepensioneerden € 75,-
  Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.