15
Mar
2023

Neon is een techniek en toepassing die reeds lang bestaat in de wereld van lichtreclame en signs. En hoewel Led al jaren aan een onstuitbare opmars bezig is, blijft neon een zeker bestanddeel van de vraag van opdrachtgevers en het aanbod van SignTechniek-bedrijven. En ook andere deelmarkten nemen graag kennis van de ins-and-outs van neontechniek. Denk daarbij aan verlichtingsbedrijven maar ook aan een heel andere wereld: de kunst.

En neon is niet zomaar een techniek of toepassing! Er komt veel bij kijken. Ontwerp, ontwikkeling, het blazen en vullen van het glas, de elektrotechniek, de veiligheidselementen, EMC zijn zomaar elementen die van invloed zijn op de kwaliteit en daarmee de uitstraling van een neon-installatie of – kunstwerk.

De Vakcommissie SignTechniek organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met LDA (Lighting Design Academy). Deze bijeenkomst is kosteloos te bezoeken, zowel voor leden van Techniek Nederland als andere partijen.

Sign & Print Expo

Na de bijeenkomst kunt u desgewenst de beurs bezoeken: struin in de Stad van Visuele Communicatie langs bezienswaardigheden zodat u weer volledig up-to-date wordt gebracht van alle ontwikkelingen in de grafimedia- en sign industrie. Zoekt u oplossingen voor de hedendaagse problematieken en bent u benieuwd welke innovaties de toekomst gaan brengen? Sign & Print Expo is dé plek om uw uitdagingen om te zetten in kansen.

Meer informatie en aanmelden