25
Mar
2022

Deze live bijeenkomst is gratis toegankelijk voor markt en overheid.

 

Partners

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de samenwerking van OVLNL, NSVV, Acquire en de Lightchallenge.

We bieden een inhoudelijk programma gericht op de praktijk en actuele ontwikkelingen; jouw inbreng wordt serieus meegenomen.

Over deze bijeenkomst

De bijeenkomst wordt ingevuld als Talkshow. Aan tafel ontvangt de gespreksleider diverse vakspecialisten die naar aanleiding van een voorafgaande presentatie hun mening geven over een drietal onderwerpen. In de studio is publiek van harte welkom en ook zij worden betrokken in de tafelgesprekken.

Onderwerpen die aan bod  komen

·       Definiëren lichthinder LED opnieuw uitgevonden (UGR-Buiten) door Nico de Kruijter

·       Afwegingskader voor verlichting van een toegankelijke openbare ruimte door Richard Boerop

·       Cities Guide to Smart Lighting door Philip Ross, Studio — Studio Philip Ross

Innovatie tour

Na afloop van de middag bieden we je een diner aan en aansluitend de Innovatie tour. Een tour door Leeuwarden waarin 10 studententeams hun oplossingen voor duurzame verlichting laten zien. We sluiten de avond af om 21:00 uur. Er is een mogelijkheid om te overnachten.

LUNA Nights festival

Van 24 t/m 26 maart vindt in Leeuwarden het LUNA Nights festival plaats. Grote media- en lichtkunstenaars uit binnen- en buitenland nemen ’s avonds de stad over om hun artistieke licht te laten schijnen. Tijdens dit festival zullen de tien studententeams die meegedaan hebben aan de Light Challenge hun oplossingen voor duurzame verlichting laten zien. De Light Challenge is een ontwerpwedstrijd die nieuwe generaties uitdaagt om tot innovatieve concepten te komen voor verlichting. Innofest helpt de studententeams met het testen van hun prototypes.

Corona maatregelen

De bijeenkomst is live in een theater. Veiligheid staat voorop. Uiteraard hanteren wij altijd de meest recente RIVM-adviezen, zodat sprekers en publiek veilig deze bijeenkomst kunnen bijwonen.

Deelnemen

Graag bieden we je een ontspannen maar leerzame middag aan en een kijkje achter de schermen bij de studententeams.

Deze bijeenkomst inclusief diner en Innovatie tour  is kosteloos toegankelijk voor alle deelnemers. Bij voldoende aanmeldingen en beschikbaarheid zullen we kunnen zorgen voor een overnachting mogelijkheid. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Je moet rekening houden met € 175,00 p.p.

Meld je dus zo spoedig mogelijk aan ! Maar uiterlijk tot 18 maart.

 

AANMELDEN

 

 

Je kunt hier het programma als pdf downloaden.