17
Mar
2020

Doelstelling:
Deze opleiding is het logische vervolg op Lichtdiploma (LD-I) en vormt een perfecte verdere verdieping in het vakgebied licht.

Ook in dit tweede deel bieden wij u een compleet programma aan met modules die samen een volledig traject vormen naar het lichtdiploma LD-II. U leert alle uitgebreide kennis op het gebied van verlichting en lichtontwerp welke u nodig heeft om een competitief en onderscheidend lichtontwerp te kunnen maken. De opleiding gaat uitgebreid in op Human Centric Lighting, lighting controls, product design, concept design en smart design. Naast theoretische invalshoeken treft u veel praktijkcases welke u direct in uw eigen werk kunt toepassen.

Waarom deze opleiding?
Het lichtvak groeit en wordt alleen maar complexer en meer uitgebreid! Zeker de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe onderwerpen en aandachtsgebieden waar we een zekere kennis van nodig hebben. De mens wordt (gelukkig!) steeds meer centraal gesteld waarbij de kwaliteit van de lichtoplossing steeds hogere eisen eist. Na het volgen van deze opleiding bent u weer helemaal op de hoogte gebracht van de meest nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Inhoud:
De opleiding bestaat uit de volgende 5 dagen + examen (dagdeel):

17.03.3030: (HCL) – Human Centric Lighting
24.03.2020: (LIC) – lighting controls
31.03.2020: (PD) – product design
07.04.2020: (CD) – concept design
14.04.2020: (SD) – smart design

Verdere gegevens:
– Opleidingsduur: 5 dagen
– Tijdstip: 09.00 t/m 16.00
– Investering: € 1.250,- excl. BTW

Meer informatie en/of inschrijven