20
Apr
2023
Doelstelling:

Deze opleiding komt na Lichtdiploma I en II en biedt u een aantal specialistische onderwerpen in het vakgebied licht. In dit derde deel bieden wij u een compleet programma aan met modules die samen een volledig traject vormen naar het lichtdiploma LD-III. Deze opleiding legt de focus op onderwerpen zoals: industriƫle verlichting, daglichtontwerp, sportverlichting en we zoomen in op de opbouw van gestructureerde lichtadviezen en onderscheidende lichtontwerpen. Theorie en praktijk worden gecombineerd met heldere cases welke meteen in uw eigen dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Wat leer je tijdens deze opleiding?

Lichtoplossingen in een industriƫle omgeving | planvorming sportverlichting | daglichtontwerp zowel energetisch als esthetisch | presentatietechnieken | grafisch ontwerp voor creatievelingen en techneuten | cases en inspiratie

Waarom deze opleiding?

Het lichtvak groeit en wordt alleen maar complexer en meer uitgebreid! Zeker de afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe onderwerpen en aandachtsgebieden waar we een zekere kennis van nodig hebben.
Aan de lichtadviseur of lichtontwerper worden steeds meer eisen gesteld. Blijf bij in het mooie vakgebied en zorg dat het kennisniveau op peil blijft. De gemiddelde studiebelasting, naast de lesdag, is 4 uur per week. Na het volgen van deze opleiding beschikt u over uitgebreide lichtkennis in de genoemde specialistische deelgebieden.

Meer informatie en inschrijven