13
Sep
2024
Doelstelling:

U maakt kennis met nieuwe inzichten en methodieken en ziet hoe dit in de dagelijkse praktijk wordt toegepast. Deze klassikale opleiding bestaat uit 5 lesdagen die verzorgd worden vanuit onze locatie in Amersfoort. We schakelen diverse experts, specialisten en docenten uit het vakgebied in om de onderwerpen helder te maken en uw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te brengen. We gaan diep in op het adviesproces en zullen diverse cases in exterieurverlichting, stadsilluminatie en openbare verlichting, vanaf de eerste klantvraag tot aan de oplevering doorlopen.
Ook de onderwerpen lichtkunst en decoratieve verlichting worden behandeld.
Na het completeren van deze opleiding bent u in staat om technische en esthetische lichtprojecten, in de buitenruimte, succesvol af te ronden.

Inhoud van de opleiding?

1 dag Storytelling
1 dag Verlichten van historische gebouwen
1 dag Media Architecture
1 dag DMX
1 dag Citymarketing

Extra training e-learning Dialux EVO lichtsoftware:

Inbegrepen is de e-learning module van Dialux EVO basic met 60 video lessen welke u in uw eigen tempo kunt doorlopen.

Waarom deze opleiding?

Naast de Openbare Verlichting zijn er in iedere stad (of dorp) vele bijzondere plekken en locaties te vinden die bijzondere aandacht vragen. Het aanlichten van gevels, een belangrijk monument, muurschilderingen en fontein zijn voorbeelden. Maar ook (interactieve) lichtkunst en decoratieve verlichting tijdens de feestmaanden vragen een andere aanpak dan de reguliere verlichting. Tijdens deze opleiding behandelen we deze interessante onderwerpen en bieden we verdieping, inzichten en vaardigheden. ​U kunt de opgedane kennis meteen toepassen in de dagelijkse praktijk en daarmee uw meerwaarde richting uw opdrachtgevers vergroten.

Meer informatie + Inschrijven