08
Dec
2015

 

 Bij aankomst aan de Ebweg is de grote pagode tent al in zicht en zullen de bezoekers warm worden ontvangen met een ‘contrastrijk’ drankje. De live muziek van Luizter, samen met de sfeervolle omgeving zal zorgen voor een prettige omgeving vol beleving. Met een stap binnen het pand van Romar wordt de bezoeker door de route geleid naar verschillende workshops.

Wat er allemaal te doen is?
Deze dag zullen diverse workshops de bezoeker aangenaam verrassen. Voor elke doelgroep is wat wils: zo kan er een kijkje in de toekomst van retail worden genomen, in onze boardroom komt u alles te weten over de nieuwste snufjes binnen domotica en u kunt de eindeloze mogelijkheden van geurmarketing ruiken.

Onze eigen grootste innovatie zal de Experience Show zijn. De Experience Show belicht de ultieme beleving aan de hand van nieuwe technieken, ontwikkelingen en innovaties voor elke branche. Maar ook de kracht van biodynamische verlichting en kleur is te beleven op de open dag bij Romar.

Het zal een interactieve en inspirerende dag worden van 14:00 – 22:00. Doe bijvoorbeeld actief mee aan een persoonlijke workshop, of heeft u altijd al willen weten wat kleur over u zegt? Onze specialisten leggen het u uit. Hiernaast kunt u zelf een reuzenrad besturen samen met onze lichtprogrammeur en kunt u een persoonlijk lichtadvies laten schetsen bij onze lichttekenaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje in de sfeervolle, verwarmde tent is de ruimte gelegen om na de inspirerende tocht te netwerken en de medewerkers van Romar te ontmoeten. Tegelijkertijd wordt het levensverhaal van Romar bezongen door Luizter en zijn er vele prijzen te winnen.

Hiernaast hebben wij gezorgd voor ruime parkeermogelijkheid. Parkeer uw auto op de parkeerplaats van het treinstation Barendrecht en laat u als een VIP door één van de Romar auto’s brengen naar de open dag.