21
Apr
2015

 

Licht in de openbare ruimte staat volop in de belangstelling dankzij razendsnelle technologische ontwikkelingen, energie- en milieudoelstellingen, organisatorische vraagstukken, rolverdeling tussen markt en overheid, beleving van licht, invloed van de burger en talloze andere onderwerpen. bouwen samen aan de toekomst. Tijdens Ruimte & Licht gaan beheerders, beleidsmakers, bestuurders, architecten, stedenbouwkundigen, adviseurs, energiebedrijven, netbeheerders en toeleveranciers met elkaar in gesprek over oplossingen van vandaag en morgen, wisselen ervaringen en visies uit en bespreken de toekomst.

Het programma is te vatten onder het thema ‘Visie, vak en functie’. We zoomen in op toekomst, bespreken ontwikkelingen in het vakgebied en gaan samen met de deelnemers op zoek naar de consequenties die het voor organisaties en OVL-professionals zal hebben.

Plenaire kick off
Uw dag Ruimte & Licht start met een inspirerende kick off waarin de belangrijkste ontwikkelingen in de markt de revue passeren. Als opmaat naar een dag vol werksessies, nieuwe inzichten, netwerkmomenten en meer. Werkateliers Kenmerkend voor De Week zijn de Werkateliers. Onder leiding van uw trainer gaat u intensief aan de slag met een actueel onderwerp, recent onderzoek of inspirerende toekomstvisie. Na 75 minuten intensief discussiëren, debatteren, ervaringen en meningen uitwisselen in groepen of plenair gaat u met concrete oplossingen en ideeën de deur uit.

Bekijk het dagprogramma