09
Dec
2021

Als we iets kunnen leren uit de huidige pandemie, is het hoe belangrijk het is dat we voorzorgsmaatregelen treffen om mensen veilig en gezond te houden. Nu, maar ook na COVID-19 blijft het een belangrijk aandachtspunt om zoveel mogelijk virussen en bacteriën buiten te houden. Wetenschappers, virologen en andere experten pleiten al langer voor betere ventilatie en voor schone lucht in binnenruimtes. Waar ventilatie verse lucht in de ruimte brengt en de concentratie aan virusdragende aerosolen alleen maar verlaagt, maakt UV-C-licht de aanwezige virussen in de lucht ook echt onschadelijk. Wanneer je ventileren combineert met desinfecteren, dan krijg je verse én schone lucht. Een winnende combinatie!

UV-C kan worden toegepast in zeer uiteenlopende gebieden, voornamelijk op plekken waar veel mensen samenkomen zoals scholen, winkels, kantoorgebouwen, sportruimtes, horeca, wachtruimtes en zelfs thuis

Tijdens het webinar geven wij meer uitleg over de werking, toepassingen en effectiviteit van UV-C-technologie en beantwoorden wij al jouw vragen.

AANMELDEN