– Stichting KIEN en de NSVV nodigen u uit om op vrijdag 19 juni deel te nemen aan een bedrijfsbezoek aan Trilux in Arnsberg (Duitsland). Op deze zeer interessante dag staan kennisoverdracht, uitwisseling van technische hoogstandjes en veelbelovende voorbeeldprojecten op het programma. Deze dag wordt georganiseerd voor alle innovatieve installateurs en anderen die ge├»nteresseerd zijn in licht en verlichting.

Op vrijdag 19 juni reizen we met de bus naar de fabriek van Trilux GmbH in Arnsberg in Sauerland te Duitsland.
U wordt in de Trilux Academie geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen van dynamische verlichting in de gezondheidszorg. Ook krijgt u tijdens de rondleiding door de fabriek een indruk van de ontwerp- en uitvoeringscapaciteit van Trilux producten. Ten slotte brengen we een bezoek aan het Medical Experience Center van het bedrijf. Bekijk het volledige programma op onze website.

Het bezoek wordt op de terugweg afgesloten met een diner bij het Van der Valk Hotel in Duiven. Van daaruit brengt de bus u indien gewenst weer terug naar de parkeerplaats bij wegrestaurant De Meern.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deelname bedragen ÔéČ 50,- per deelnemer. Met deze bijdrage financieren wij de busreis naar Arnsberg en het diner. De lunch wordt u aangeboden door Trilux. Aanmelden voor het bedrijfsbezoek kan tot en met donderdag 28 mei via de registreerbutton onderaan deze uitnodiging. Door het registratieformulier in te vullen verklaart u akkoord te gaan met de betalingsverplichting. U ontvangt hiervoor een factuur. Bij afmelding minder dan 2 weken voor het bedrijfsbezoek is geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk.

Vervoer

KIEN zal voor het vervoer naar Arnsberg een bus regelen. Er zijn twee opstapplaatsen waar u gebruik van kunt maken.

  1. Parkeerplaats wegrestaurant De Meern aan de A12. Verzamelen om 6.30 uur.
  2. Parkeerplaats Van der Valk Hotel Duiven aan de A12. Verzamelen om 7.45 uur.

De reistijd van Duiven naar Arnsberg bedraagt ongeveer 2 uur. Op de terugweg zullen dezelfde parkeerplaatsen aangedaan worden. In Duiven vindt een diner plaats alvorens we terug rijden naar De Meern.

Datum: Vrijdag 19 juni 2015
Tijd: 10.00 ÔÇô 15.00 uur (vertrek 6.30 De Meern / 7.45 Duiven; diner ca. 17.30 uur in Duiven; aankomst De Meern ca. 20.30 uur)
Locatie: Arnsberg
Doelgroep: Installateurs die bezig zijn met led-verlichting en andere geïnteresseerden
Kosten: ÔéČ 50,- per deelnemer

Dit bedrijfsbezoek wordt georganiseerd door Stichting KIEN en de NSVV

 REGISTREREN