– De Quadriënnale Sessie loopt van 15 – 23 september 2023, met de conferentie CIE 2023 van 18 – 20 september in Ljubljana, Slovenië.

Het brede thema voor CIE 2023 is “Innovative Lighting Technologies”, en de conferentie accepteert abstracts over de onderwerpen van onze zes divisies plus het volgende:
– Slimme verlichting
– Duurzame en veerkrachtige verlichtingstechnologieën en -praktijken;
– Integratieve verlichting voor buiten en binnen;
– Metrologie voor nieuwe technologieën; en
– Beeldweergave in augmented en virtual reality modes.

Het systeem voor het indienen van abstracts voor CIE 2023 is nu open en sluit op 5 maart 2023.
Meer informatie is te vinden op de website van de conferentie, slovenia2023.cie.co.at, inclusief de op dit moment bekende deadlines.

We streven ernaar om de inschrijvingspagina maart 2023 open te hebben. Net als bij andere CIE-evenementen zijn er kortingen beschikbaar voor studenten en mensen uit ontwikkelingslanden, en leden van nationale CIE-commissies.

We hopen dat u met deze informatie uw deelname aan CIE 2023 kunt gaan plannen, inclusief welke onderzoeks- en wetenschappelijke activiteiten u op de conferentie wilt presenteren, we zien uw abstracts graag tegemoet.
Prijzen bij CIE 2023

Net als bij CIE 2021 zullen er prijzen worden uitgereikt voor: Best Oral Presentation; Best Student Oral Presentation; en Best Poster Paper. De prijzen bestaan uit een selectie van maximaal drie CIE-publicaties en gratis registratie bij CIE 2025 en overweging van de “best of papers” om te worden opgenomen in een speciale uitgave van het tijdschrift Lighting Research and Technology (LR&T).
Voor deze prijzen komen alleen ingezonden full conference papers in aanmerking. De Best Student Oral Presentation wordt toegekend aan een paper waarvan de hoofdauteur een student is en de student is de persoon die de paper op CIE 2023 presenteert.

Tentoonstellings- en sponsormogelijkheden tijdens CIE 2023

Tentoonstellings- en sponsormogelijkheden zijn nu beschikbaar voor CIE 2023.
Er zijn vele opties om aan individuele behoeften te voldoen, beginnend bij “Exhibition only” voor €250 tot het “Platinum Package” voor €16.000 met 12 verschillende aspecten. Afhankelijk van het niveau van sponsoring krijgt u gratis advertentieruimte en weergave van uw logo in diverse publicaties en rond de conferentiezaal, en natuurlijk de aanwezigheid van uw bedrijf op de conferentiewebsite.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Slovenië en u te zien op de 30e vierjaarlijkse zitting van het CIE.