– Dit is een aankondiging voor de aanstaande CIE Online-tutorial over het begrijpen en toepassen van CIE S 026: 2018 ‘CIE-systeem voor metrologie van optische straling voor door ipRGC beïnvloede reacties op licht’.

Registratie

U heeft nog drie weken om te profiteren van het vroegboektarief , dat geldt tot 29 mei 2021, daarna gelden de standaard inschrijftarieven (30 mei – 28 juni 2021). De registratiedienst is nu geopend en CIE hoopt op wereldwijde belangstelling voor deze tutorial.

Purchase of CIE S 026:2018

Ter ondersteuning van deze tutorial is CIE S 026: 2018 nu te koop tegen de gereduceerde prijs van € 45 (normaal kost deze € 162).

Tutorial Presentations and Q&A Sessions

We hebben een geweldige line-up van experts bij deze tutorial en hun presentatiesamenvattingen en sprekersbiografieën zijn beschikbaar om een ​​overzicht te geven van de inhoud van de tutorial. De tutorial-presentaties worden vooraf opgenomen en zijn met toegang beschikbaar vanaf 13 juni 2021.

Naast deze vooraf opgenomen presentaties is het belangrijkste onderdeel van de tutorial de mogelijkheid om in discussie te gaan met de tutorial-experts in een van de twee vraag-en-antwoordsessies. Vraag- en antwoordsessies worden aangeboden op:

July  6, 2021, 09:00 to 11:00 CEST
July 13, 2021, 16:00 to 18:00 CEST.

Degenen die een Q & A-sessie bijwonen, hebben de mogelijkheid om vooraf vragen aan de experts voor te leggen. Er worden certificaten van deelname uitgereikt om volledige deelname aan deze tutorial te erkennen, inclusief deelname aan een Q & A-sessie

Sponsor mogelijkheden

Voor de tutorial zijn er sponsorpakketten gemaakt. Sponsors kunnen kiezen uit drie aantrekkelijke sponsorpakketten: Goud, Zilver en Brons, waarbij sponsoring op de hogere niveaus gratis registraties oplevert. Sponsoring leent zich goed voor bedrijven die hun werk en hun steun aan het internationale werk van de CIE meer zichtbaar willen maken.