– Tijdens LICHT 2014 werd in de internationale workshop ‘MINDER IS MEER’ reeds aangekondigd dat TU-Berlin dit jaar een LED Boulevard zou inrichten.

Inmiddels is dit 1500 m lang proefproject tot stand gekomen met variabele mastafstanden, lichtpunthoogten, lichtverdelingen (o.a. voor een droog of nat wegdek) en kleurtemperaturen. Door de verschillende groepsopstellingen is het nu goed mogelijk verblinding en adaptatie te beoordelen. Uiteindelijk moet dit leiden tot een beter inzicht, hoeveel licht onder welke omstandigheden nodig is.

Hierbij nodigen wij u van harte uit deel te nemen aan de eerste geplande busreis naar Berlijn op donderdag 29 t/m zaterdag 31 oktober 2015.

U kunt op vrijdag op het proefproject met Prof. Stephan Völker uitvoerig over de verschillende aspecten van gedachten wisselen.

Gekozen is voor verblijf in het Van der Valk Hotel Berlin Brandenburg en voor de opstapplaatsen de parkeerplaatsen bij het van der Valk hotel in Alphen a/d Rijn, Houten, Apeldoorn en Hengelo waar u gratis kunt parkeren. Wij verwijzen graag naar het bijgevoegde programma en het aanmeldingsformulier.  Voor NSVV-leden geldt een korting.

Van harte bevelen wij deze eerste kennismaking met de LED Boulevard aan en garanderen u bij voorbaat een sprankelende beleving in Berlijn. Deze reis wordt georganiseerd door OVL2015 i.s.m. NSVV.

Programma_inschrijfformulier Berlijn.