Herhaling gratis online college van Prof. Wout van Bommel

De twee online colleges die Wout van Bommel vorige week (15/16 april 2020) gaf zijn met enthousiasme ontvangen en positief gewaardeerd. Aangezien het aantal inschrijvingen het maximum van 100 overtrof is besloten om de twee colleges te herhalen, nu in één webinar sessie van twee keer een uur met daar tussenin een pauze van 15 minuten.

Wanneer:
woensdag 29 april  van 15:00 – 17:15 uur
(met uitloop van 15 minuten voor vragen en antwoorden)

Onderwerp:
Online college: “Hoe we zien bepaalt hoe we verlichting ervaren”

Het oog bewerkt binnenkomende visuele signalen razendsnel, zodat de hersenen het kunnen vertalen. Professor Wout van Bommel legt uit dat “Hoe we zien” onder andere de volgende verlichtingsaspecten verklaart:

  • het verschil in lichtkleurgevoeligheid voor visuele en niet-visuele biologische effecten
  • leeftijdseffecten en licht
  • verblinding door licht

Wout van Bommel en NSVV

Prof. Ir. Wout van Bommel is onafhankelijk lichtconsultant en hoogleraar aan de Fudan Universiteit in Shanghai. Hij verzorgt lezingen en masterclasses over de hele wereld. Jaarlijks organiseert NSVV de Wout van Bommel Collegetour bestaande uit een reeks van 10 colleges van elk twee uur. In deze onzekere tijden worden veel afspraken en bijeenkomsten afgezegd en werken veel mensen thuis. Daarom stellen wij je in de gelegenheid om je kennis bij te spijkeren door het 1e college in de reeks van de collegetour nu gratis online te volgen. Als de coronasituatie het toelaat zal tussen november 2020 en februari 2021 de gehele collegereeks weer in Ede bij de NSVV door Wout van Bommel live gegeven worden.

Aanmelden

  • Stuur je naam en contactgegevens naar info@nsvv.nlv.v. ‘aanmelding webinar’
  • Een dag voor het webinar krijg je een link toegestuurd om via desktop of laptop verbinding te maken met het webinar
  • Het online college is ter kennismaking met de NSVV ook gratis toegankelijk voor niet-NSVV leden