Daglicht inspiratie
Het zonnetje schijnt volop, er is gelukkig voldoende daglicht deze dagen. In deze uitzonderlijke situatie merken we des te meer dat daglicht erg belangrijk is om je dagelijkse ritme vast te houden. Sinds de opkomst van het kunstmatige licht is de mens een binnenmens geworden en is de connectie met buiten deels verloren gegaan. Dit is nu actueler dan ooit. We vinden het belangrijk om kennis rondom daglichtgericht ontwerpen van gebouwen te blijven delen, ook nu we geen bustour of lezingen kunnen organiseren. Digitaal zijn we altijd bereikbaar, voor inspiratie hoe je daglicht kan integreren in een van je projecten, neem eens een kijkje op de projecten pagina van onze website.

Dutch Daylight Award 2020
Helaas hebben we moeten besluiten om de uitreiking van de Dutch Daylight Award 2020 een half jaar uit te stellen. Hieronder in een notendop wat de nieuwe doorloop periode is:

– uiterlijke inschrijfdatum is 1 september 2020, tot die tijd kunt u uw daglicht project inzenden via de volgende link
– oktober 2020 worden de genomineerde inschrijvingen bekendgemaakt
– eind januari 2021 wordt de prijs uitgereikt op een inspirerende daglichtlocatie in Nederland, de locatie is bijna rond en belooft erg spectaculair te worden!

De Award gaat dit jaar nog steeds door, maar met een wat langere doorlooptijd. We nodigen architecten, lichtontwerpers, bouwtechnologen en daglichtliefhebbers uit om één of meerdere projecten in te zenden, waarin daglicht een prominente rol speelt.

Heeft u vragen, kunt u contact opnemen via de mail

SCHRIJF JE NU IN VOOR DDA 2020