- Slimme verlichting (smart lighting) is sterk in opkomst. Tijdens het Smart City Lighting Event (georganiseerd door de gemeente Eindhoven, in samenwerking met o.a. LUCI) krijgt u inzicht in de nieuwste trends, maar staat kennis delen en uitwisselen, het samen cre├źren van nieuwe projecten en netwerken ook centraal. Rob Metz, voorzitter van de NSVV, verzorgt een sprekersbijdrage. Bovendien krijgt u als NSVV lid korting op dit evenement.

Smart Cities

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van licht volgen elkaar in rap tempo op. Interessant daarbij is de gedachte dat licht veel kan toevoegen aan onze kwaliteit van leven. En op deze wijze een belangrijke functie heeft in het verwezenlijken van zogeheten Smart Cities. Steeds meer partijen zien ook mogelijkheden voor de stedelijke omgeving.

Samen zijn we op weg naar een nieuw, interactief lichtsysteem voor de openbare ruimte. Een weg die bedrijven, kennisinstellingen en overheden samen met de inwoners van deze Smart Cities de komende decennia verder gaan afleggen. Lichtexperts van verschillende Europese steden staan te trappelen om u te inspireren!

Boeiende sprekers!

NSVV is een van de partners van het Smart City Lighting Event en voorzitter Rob Metz verzorgt namens NSVV een sprekersbijdrage.

Sprekers zijn o.a.:
Johan┬áNyhus,┬áPr├ęsident┬áLUCI Association, Deputy Mayor The City of Gothenburg
Mary Ann Schreurs, Counselor City of Eindhoven, Vice President LUCI Association 
Flemming Madsen, Director Project DOLL
Norman Bardsley, President Bardsley Consulting
En lichtexperts van steden als Kopenhagen, Mechelen, Gent, Wenen, Malaga, Turijn, Toulouse en vele anderen.

Kijk voor meer informatie (waaronder programma en alle sprekers) op www.smart-circle.org/lighting.

20% korting voor leden en relaties van NSVV 
Omdat NSVV een van de partners van het Smart City Lighting Event is, ontvangen leden en relaties van NSVV 20% op de deelnameprijs.
Via deze speciale link┬áhttp://bit.ly/1EQlxAK┬ákunt u zich gemakkelijk inschrijven, of u kunt bovenaan op het inschrijfformulier op┬áhttp://bit.ly/1aWAV2U┬áde kortingscode ÔÇśNSVVÔÇÖ vermelden.

We ontmoeten u en uw collegaÔÇÖs graag op 25 juni in Eindhoven!