– Met trots kunnen we melden dat Petra Hulst is toegetreden tot het bestuur van de NSVV en met het  toetreden van Petra hebben we helaas ook afscheid genomen van Jan Zeguers binnen het bestuur.

Petra, gaat een deel van de bestuurlijke werkzaamheden van Jan binnen de NSVV overnemen en zal naast de meest voorkomende bestuurlijke activiteiten ook een van de sparringpartners gaan worden voor de Kernteams Indoor Juliette Van Duijnhoven en Lighting Design Svend Eric Panjer.

Petra Hulst, welkom en dank je wel dat je samen met ons als bestuur en samen met ons als organisatie je in gaat zetten voor het in standhouden en ontwikkelen van de collectieve kennis inzake de kwaliteit van licht en het belang hiervan voor alle levende wezens.

Jan Zeguers, dank je wel voor je inzet al die jaren zeker voor het bewaken van de NSVV portemonnee maar laten we ook niet je inzet vergeten als we het hebben over wet- en regelgeving.

Het managen van de financiële kant van onze organisatie gaat een van de taken worden van Gerald Koenis. Gerald is niet nieuw binnen het bestuur, hij was al actief als bestuurlijke afvaardiging richting het kernteam Outdoor.

Gerald Koenis, succes en we weten zeker dat je als onderdeel van het dagelijks bestuur van onze organisatie impact gaat maken en bij kunt dragen aan onze missie.