– Op 22 oktober vind het jaarlijkse OVL Symposium plaats. Dit jaar geheel online! Het symposium wordt u aangeboden door NSVV, OVLNL en Acquire Publishing en biedt inspirerende sprekers, bezoekers en innovaties graag het podium. Daarmee houden we de traditie in stand. En komen we tegemoet aan de behoefte bij onze leden en relaties om kennis te delen, bij te praten met (on)bekenden en innovaties te bespreken.

Leden van NSVV, OVLNL of Acquire Publishing kunnen gratis deelnemen

INSCHRIJVEN

 

INFORMATIE AANVRAGEN

 

Wat mag u verwachten
Een middag waarin tal van actuele thema’s waar u vandaag én morgen mee aan de slag kunt aan bod komen. We hebben de programmering opgebouwd rond drie uiteenlopende hoofdthema’s: Verlichtingskunde, Smart city & lighting en Licht en omgeving. Bij programma vind u meer informatie.

Het beste van twee werelden
De online bijeenkomst combineert de kracht van live en online. Geen reistijd, geen milieubelasting en toch alle elementen die een bijeenkomst zo waardevol maken:

Online schakelen we tijdens de bijeenkomst door naar de live-studio in Utrecht waar de dagvoorzitter diverse gasten aan tafel ontvangt.
De voorzitters John de Joode (NSVV) en  Arthur Klink (OVLNL) openen de dag vanuit de studio.
Aan tafel komen verder Kees Diepeveen (wethouder Openbare Ruimte van de gemeente Utrecht) en Annelies de Jong (directeur van de SOLGU).

Het IGOV-speldje wordt uitgereikt aan een OVL-er die zich heeft onderscheiden door zich in te zetten voor het vakgebied.
Verder is er volop gelegenheid om te netwerken met (on)bekenden via de leuke Netwerktool.
En hoort u meer over waardevolle innovaties van (kennis)partners in de virtuele Expo.
We zien u graag op 22 oktober!

Groet,

Geertje Hazenberg (NSVV)
Arthur Klink (OVLNL)
Geert Dijkstra (Acquire Publishing)