Welke wijze woorden over licht verdienen het om op een tegel aan de muur te hangen? Deel uw lichtwijsheid met ons en maak kans op uw eigen unieke tegel!

Vroeger werden wijze woorden, kennis en inspiratie – vaak Bijbelteksten – op een tegeltje gebakken en voor het hele gezin zichtbaar opgehangen. Tegenwoordig zijn ‘tegeltjeswijsheden’ een breder begrip. Nog steeds zijn er tegeltjes met wijze woorden, maar ook de nodige humor ontbreekt niet.


Uw lichtwijsheid op een tegel?

Wij zijn op zoek naar de mooiste, meest bijzondere en opvallende wijsheden en daarvoor vragen we u om uw lichtwijsheid met ons te delen. Misschien komt uw wijsheid dan op een unieke NSVV-tegel te staan, voorzien van uw (bedrijfs)naam.


Doe mee!

  • Tot 1 oktober 2020 kunt u uw lichtwijsheid inzenden.
  • Wij nomineren 10 inspirerende, bijzondere, wijze en grappige lichtwijsheden.
  • De genomineerden ontvangen na de sluitingsdatum een uitnodiging voor de LED+Elektro beurs op 4 en 5 november 2020.
  • Tijdens de LED+Elektro beurs worden de 3 winnende wijsheden bekendgemaakt. De winnaars worden tijdens de beurs in de spotlight gezet en zij ontvangen als eerste een NSVV-tegel met daarop hun eigen lichtwijsheid.
  • De winnaars worden vermeld met bedrijfsnaam en logo op onze website, in onze nieuwsbrief en in [inst]ALLICHT.


Waarom deze prijsvraag?

Als NSVV werken we er hard aan om de wereld om ons heen te inspireren en verrijken met al onze kennis van en ervaring met licht. Dat doen wij samen met onze leden, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Sinds 2000 ontvangen sprekers, vrijwilligers en jubilarissen een vuurtoren uit een serie van 15 unieke NSVV-vuurtorens, als symbool van de NSVV als baken van licht.
Na 20 jaar is het tijd voor een nieuwe serie NSVV-geschenken. Daarom hebben we een unieke tegel ontworpen als symbool van de kennis die de NSVV als Nederlandse autoriteit op het gebied van licht deelt met én door de vele lichtprofessionals die ons land rijk is. Wij hebben de tegels en een podium, nu zoeken we nog de mooiste wijsheden om de tegels af te maken.

IK DOE MEE!