– De jury van de OVL Inspiratie Award heeft vijf inzendingen genomineerd. Tijdens het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht 2017 op 16 november in Kasteel De Vanenburg in Putten wordt de winnaar van de OVL Inspiratie Award bekend gemaakt.

OVL Inspiratie Award 2017

Op het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht 2017 wordt voor de tweede keer de Inspiratie Award uitgereikt. Voorafgaand konden mensen ideeën/projecten indienen die een aantoonbare bijdrage leveren aan professionaliteit, effectiviteit en meerwaarde van het vakgebied Openbare Verlichting. Uit 15 inzendingen selecteerde de jury vijf nominaties, die naar het oordeel van de jury het beste scoorden. De jury beoordeelde de inzendingen op basis van een aantal criteria: originaliteit, reproduceerbaarheid, impact en uitwerking jaarthema. De winnaar van de OVL Inspiratie Award 2017 ontvangt een prijs.

De nominaties (in willekeurige volgorde) zijn:

Publieksprijs

Naast de juryprijs wordt tijdens het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht 2017 een publieksprijs uitgereikt. Op basis van pitches door de vijf genomineerden kiezen congresbezoekers de winnaar van de publieksprijs.

Jury

De juryleden van de OVL Inspiratie Award  2017 zijn: Henk Schuitemaker (NVTL), Geertje Hazenberg (NSVV), Iris Dijkstra (Atelier LEK), Siegrid Siderius (Arup), Willem Reedijk (gemeente Rotterdam), Teus Koteris (OSRAM Benelux Lighting), Wijnand Beemster (Acquire).

Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht 2017

Op 16 november verzamelen beheerders, beleidsmakers, ontwerpers, architecten en andere lichtprofessionals zich in Putten voor het Openbare Verlichting Congres Ruimte en Licht. Het congres biedt u de mogelijkheid om op basis van uw eigen achtergrond, rol en behoefte uw eigen programma samen te stellen uit de 20 parallelsessies. Kijk hier voor het zeer uitgebreide programma.

Krachten Bundelen

Het congres wordt georganiseerd door NSVV, OVLNL en Acquire. Deze drie partijen, die elk een prominente rol in de sector vervullen, bundelen dit jaar hun krachten om jaarlijks alle kennis en energie uit de sector bij elkaar te brengen. Voor het congres werken de organisatoren nauw samen met professionals uit de sector, andere brancheorganisaties, kennisinstituten en marktpartijen.