26
Oct
2015

Het ritme van dag en nacht, de seizoenen en het weer schept voortdurend veranderende lichtscenario’s in de loop van de dag. Dynamische verlichting is een geavanceerde oplossing die de gunstige effecten van daglicht naar binnen brengt. Zij levert een stimulerend, ‘natuurlijk’ licht dat het gevoel van welzijn van mensen verhoogd.

Door theorie en praktijk te combineren krijgt u kennis en kunde aangereikt om als ontwerper met betrekking verlichting binnen uw bedrijf een toegevoegde waarde te verwerven.

Er wordt ingegaan op de modernste verlichtingssystemen en toestellen welke aanwezig voor o.a. kantoorverlichting, verlichting MKB, industrie en energiebesparing systemen (bv. daglicht- en aanwezigheidsregeling).

U verkrijgt een complete indruk over de stand van zaken in licht, verlichting, regelsystemen en berekening- software binnen de 4 onderwerpen.

Alle bovengenoemde items worden door middel van cases in DIALux evo 4 behandeld, waardoor u bij u opdrachtgever een nog betere presentatie kan vervaardigen.