30
Mar
2018

Op basis van de eisen van de opdrachtgever, dan wel vanuit de regelgeving zijn de verschillende lichtniveaus aangegeven.

Nadat de keuze van lichtbronnen en armaturen zijn bepaald, als ook de plaatsen ervan, kan met de lichtberekening per ruimte worden gestart.

U leert deze IEC prestaties om te zetten in uw lichtplan. Voorkom veel fouten in uw lichtontwerp, waardoor er nog meer fouten bij de oplevering komen.

Lichtplannen maken met led verlichting is geheel anders dan met traditionele verlichting.

Begin met de basiskennis en u kunt daarna stapsgewijs uw verder richten op binnenverlichting, buitenverlichting, openbare verlichting, noodverlichting, daglichtberekeningen of advantage.

Wij spelen in op alle facetten, waar wij in de praktijk tegenaan lopen, belangrijkste onderdelen beoordelen volgens NEN-EN 12464-1 of 2 en de NEN-EN 3087.

Daarnaast leren wij u hoe u lichtplannen kunt controleren en wat u daarvoor nodig heeft om tot een correct resultaat te komen, de juiste interpretatie van de behoudsfactor en de wetgeving van de led-verlichting CIE97-2005

Kortom, verbeter u kwaliteit ten opzichte van uw concurrenten en daarnaast heeft u ten alle tijden een gewaarborgde verlichtingsinstallatie dus een te vrede eindklant!

Meutzner Licht Opleidingen is officieel netwerk trainer van DIAL GmbH te Ludenscheid.