09
Mar
2018

Doelstelling:

In deze cursus leert u het maximale uit de software te halen en is bedoeld voor deelnemers die al ruime ervaring met het programma hebben. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om bijna alle specifieke vragen goed in te vullen. Zowel de lichttechnische- en ook de visualisatie mogelijkheden worden uitgebreid behandeld.

Waarom deze cursus?
Het komt regelmatig voor dat er vragen gesteld worden die buiten de standaard bediening van de software vallen. Kan ik een glaswand aan mijn opdrachtgever laten zien? Wordt iemand verblind door een armatuur zittend achter zijn bureau? Kan ik een RGB oplossing laten zien? Hoe bewerk ik een armatuurbestand? Met de software zijn deze en vele andere vragen goed te beantwoorden. Door het verkrijgen van deze diepere kennis van de software kunt u nog professionelere en meer gedetailleerde lichtadviezen verzorgen.

Inhoud:

-complexe projecten interieur + exterieur
-energie berekeningen
-renderen en kleuren
-samenwerking met andere programma’s
-bewerken van lichtdata
-HDR gebruiken
-Cases
-Tips en trucs

Lessen:
De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.

Cursusdatum: 9 maart 2018
Lestijden: 9:00 tot 16:00
Kosten: € 295,- excl. 21% BTW

Meer informatie en inschrijven via: http://www.lightingdesignacademy.org/evo-exp.html