26
Nov
2020

VEXPAN organiseert deze digitale lunchbijeenkomst waarbij Mark Laponder van NSVV en Han Bak van Chess Wise aan het woord komen.

U kunt deze digitale bijeenkomst volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Tijdens de bijeenkomst kunt u live uw vragen insturen voor de spreker.

Aanbeveling Verlichten van parkeergarages, parkeerdekken en parkeerterreinen

De huidige NEN 2443 dekt onvoldoende de lading voor toepassing van ledverlichting. Om die reden heeft de NSVV in samenspraak met de NEN de handschoen opgepakt en de nieuwe Aanbeveling Verlichten van parkeergarages, parkeerdekken en parkeerterreinen opgesteld. Met deze aanbeveling als handvat zijn parkeeroplossingen efficiënt, duurzaam, comfortabel en op niveau te verlichten! De NSVV zal alle ins en outs hieromtrent vertellen.

Draadloos lichtbesturingssysteem in parkeergarages

Het continue laten branden van verlichting terwijl er geen aanwezigheid is, wordt steeds minder geaccepteerd in onze huidige maatschappij. Maar hoe realiseer je dit in een bestaande situatie zonder dat de kosten de pan uitrijzen? Een draadloos lichtbesturingssysteem biedt hier de oplossing., Chess Wise is gespecialiseerd in het draadloos aansturen van verlichting op diverse terreinen waaronder parkeergarages. Waar moet je op letten?  Wat zijn de valkuilen? Hoeveel bespaar je? En welke voordelen biedt een draadloos netwerk nog meer voor de exploitatie van de parkeergarage, nu en in de toekomst?

Deelname aan de digitale lunchbijeenkomst is gratis voor Vexpan-leden. Voor niet-leden bedraagt deelname € 150,- (excl. btw).
Niet-leden die de digitale lunchbijeenkomst voor het eerst bijwonen krijgen 50% korting! 

 

AANMELDEN