15
May
2024

De afgelopen vier jaar bracht het LightCAP-project 15 promovendi, 7 onderzoeksinstituten en industri├źle partners van over de hele wereld samen in dit Europese Marie Sklowdowska Curie ITN-project.
LIGHTCAP hanteerde een interdisciplinair, alomvattend perspectief om de biologische, visuele en/of emotionele behoeften aan licht grondig te bestuderen, zodat we betere omgevingen, producten en oplossingen kunnen produceren en mensen kunnen voorlichten over het belang van een gezonde blootstelling aan licht.

Om de voltooiing van LIGHTCAP te vieren, presenteren we met trots onze jonge onderzoekers en de nieuwste inzichten die we hebben opgedaan in dit interdisciplinaire onderzoeksproject.
Het tweedaagse symposium zal gevuld zijn met lezingen op hoog niveau door experts op dit gebied, gedetailleerde verslagen van de meest recente onderzoeken door onze afgestudeerden en paneldiscussies met de industrie en architecten. Bovendien nodigen we jonge onderzoekers, ontwerpers en architecten van harte uit om hun werk en ambities te delen in interactieve postersessies.
Als klap op de vuurpijl organiseren we de Daylight Awards live vanuit Denemarken.

Blokkeer uw agenda, meer info volgt zeer binnenkort!

Schrijf je nu vrijblijvend in en blijf op de hoogte