20
Sep
2022

Het doel van de conferentie is om de nieuwste wetenschappelijke en professionele kennis en prestaties op het gebied van licht en verlichting te presenteren, met de nadruk op de regionaal specifieke problemen van Europese landen.

De conferentie biedt ruimte voor discussie, een overzicht van moderne en vooruitstrevende verlichtingsproducten en mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast zullen fabrikanten en handelsondernemingen de gelegenheid krijgen om hun producten, diensten en oplossingen te presenteren.

Het motto van de conferentie van 2022 is “Verlichting aan de vooravond van een nieuw tijdperk”. Kijkend naar post-pandemische horizonten, wil de conferentie de belangrijkste onderwerpen van de hedendaagse verlichting belichten, zoals:

– Ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichtingstechnologie
– Nieuwe benaderingen van de daglichttoetreding in gebouwen
– Mensgerichte en integratieve verlichting
– Gebruik van optische straling ter ondersteuning van levende organismen
– Kiemdodende straling in reactie op COVID-19
– Specifieke verlichtingstoepassingen – binnen en buiten
– Dynamische, adaptieve en slimme verlichting
– Fotometrie en colorimetrie
– Milieuaspecten van antropogene verlichting
– Verbetering van de energie-efficiëntie van verlichtingssystemen
– Verlichtingsonderwijs en beroepsopleiding

 

Naast de conferentie worden er sociale activiteiten georganiseerd, zoals een boottocht op de Vltava-rivier en een galadiner met traditionele Tsjechische folklore.

De conferentie LUX EUROPA 2022 is een ideale gelegenheid om iets nieuws te leren, collega’s te ontmoeten en nieuwe kennissen te maken.