15
Jun
2016

Op woensdag 15  juni 2016 organiseert Verlichting2015 in de Expo Hoevelaken het eerste congres specifiek gericht op binnenverlichting. Tijdens dit congres is er aandacht voor de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in de technische en decoratieve binnenverlichting. NSVV leden betalen slechts €37,50 entree.  #Lichtcongres

Weet u bijvoorbeeld wat er belangrijk is bij optimale binnenverlichting? Tijdens dit congres hoort u meer over het belang van een goed lichtontwerp, de juiste keuze van led’s en het gebruik van daglicht hierbij. Ook wordt er voor het eerst aandacht besteed aan de Indoor toepassing van “Smart Lighting”. En u weet straks meer over de gezondheidseffecten van individuele en werktijdafhankelijke verlichting in kantoortuinen. Dit belooft een spraakmakend onderwerp te worden.

Naast presentaties staat een open bedrijvenmarkt tot ’s avonds half negen op het programma. Exposanten hebben hierbij de mogelijkheid om eigen relaties kosteloos uit te nodigen.

Tijdens de dag is de koffie/thee inbegrepen en bieden wij een “Walking Netwerk Lunch” en een hapje tijdens de borrel aan.  De onderstaande links geven een impressie van het programma.


zuiderzeemuseum springer_2368 kopieRomarLED_Noi-Fashion_Rotterdam_LEDverlichting_Winkel_9_GrootLichtontwerp Robert Jan vosdownloadHoogCatherijne_nieuw

Programma

Informatie bezoekers

Aanmelden: Vul het inschrijfformulier in of  bel/mail esther@verlichting2015.eu. 06-23163729.

  • Tarief NSVV leden: €37,50 excl. BTW.
    Tarief niet- NSVV leden: €145,-  excl. BTW.
    Vanaf 15:00 is de bedrijvenmarkt gratis toegankelijk.
  • Locatie: Expo Hoevelakenen

Informatie exposanten

Aanmelden: Vul het inschrijfformulier exposanten  in of bel/mail esther@verlichting2015.eu. 06-23163729.

beurslogo