17
Nov
2016

Boordevol programma
Door de handige opzet van het programma kunt u aan vier kennissessies naar keuze deelnemen. Daarnaast is er volop ruimte voor de pitches van de Inspiratie Award 2016, een bezoek aan de sponsor- en partnerpoints en uiteraard in de avond het Walking Dinner en de GLOW-wandeling.

Het Festival biedt voor elk wat wils. Gespecialiseerde OVL-ers, ontwerpers, beleidsmakers, marktpartijen en andere vakgenoten kunnen onder meer kiezen uit de volgende sessies:

Nieuwe Nederlandse Praktijkrichtlijn OVL- NPR 13201
Binnenkort zal de NPR 13201 ‘Kwaliteitscriteria voor openbare verlichting’ van kracht gaan. De ROVL-2011 en de NPR 13201-1:2002 komen dan te vervallen. Wat staat u te wachten? Laat u uit de eerste hand bijpraten door Menno van Noort (Nobralux en lid Kerngroep Outdoor van de NSVV).

Programma Masterclass van Har Hollands
Internationaal vermaard lichtarchitect Har Hollands verzorgt tijdens het Festival een Masterclass, waarvan de exacte invulling binnenkort op de site zal verschijnen. Boeiend wordt het in ieder geval gezien de vele inspirerende projecten van zijn hand. Kijk voor meer inspiratie vast op http://hollands.info/

Voer voor specialisten
Een Masterclass over helderheidsperceptie van lichtbronnen geobserveerd in een donkere achtergrond. Zoals bijvoorbeeld van toepassing op verblinding van autolampen, verkeerslichten, matrixborden met variabele boodschap bij nacht. Voer voor specialisten opgediend door de professor Peter Hanselaer uit Leuven. Bekijk hier alle sessies.

Meld u vandaag nog aan
Het Festival inclusief kennissessies, heerlijke lunch, netwerkborrel, walking dinner én Glow wandeling kost € 295,-. Leden van OVLNL (of IGOV /InnovatiePlatform) betalen slechts
€ 149,50. Bent u nu geen lid, lees dan hier de voordelen, meld u aan en bespaar direct € 150,-.