CIE (International Commission on Illumination) heeft meer dan 70 TC’s die werken aan nieuwe rapporten en internationale normen. Voor 2 nieuwe TC’s is men op zoek naar experts!  Schroom niet en meld je aan!

TC 4-62: Adaptieve wegverlichting

Het doel van deze TC is om de behoeften te analyseren, aanbevelingen specificeren, het ontwikkelen van de methodologie en het bevorderen van de toepassing van adaptieve wegverlichting op basis van verschillende voorwaarden en invoergegevens van  veldsensoren en onderling verbonden systemen, die worden afgestemd op specifieke eisen van verschillende gebruikersgroepen en gebruikerspatronen.

Chair: Thomas Baenziger

 

TC 2-93: herziening van ISO 23539: 2005 (E) / CIE S 010 / E: 2004 Photometrie – Het CIE systeem van fysische photometrie

Doel van deze TC te herzien ISO 23539: 2005 (E) / CIE S 010 / E: 2004 photometrie – het CIE systeem van fysieke photometrie rekening houdend met de opmerkingen orde gesteld in de systematische review van deze internationale standaard.

Voorzitter: Anders Thorseth

Als je je expertise wilt bijdragen aan een van deze nieuwe TC’s, vul dan CIE TC Membership form and CIE Copyright Agreement form  in en mail deze naar de relevante TC voorzitter, met een kopie aan CIE Central Bureau.