– Volg gratis een online college in de vorm van een webinar van Prof. Ir. Wout van Bommel, één van ’s werelds meest vooraanstaande lichtexperts. Als lichtprofessional of student mag je dit niet missen!

Online college: “Hoe we zien bepaalt hoe we verlichting ervaren”

Het oog bewerkt binnenkomende visuele signalen razendsnel, zodat de hersenen het kunnen vertalen. Professor Wout van Bommel legt uit dat “Hoe we Zien” onder andere de volgende verlichtingsaspecten verklaart:

  • het verschil in lichtkleurgevoeligheid voor visuele en niet-visuele biologische effecten
  • leeftijdseffecten en licht
  • verblinding door licht

woensdag 15 april (deel 1), 11:00 – 12:00 uur
donderdag 16 april (deel 2), 11:00 – 12:00 uur

Wout van Bommel en NSVV

Prof. Ir. Wout van Bommel is onafhankelijk lichtconsultant en hoogleraar aan de Fudan Universiteit in Shanghai. Hij verzorgt lezingen en masterclasses over de hele wereld. Jaarlijks organiseert NSVV de Wout van Bommel Collegetour bestaande uit een reeks van 10 colleges van elk twee uur. In deze onzekere tijden worden veel afspraken en bijeenkomsten afgezegd en werken veel mensen thuis. Daarom stellen wij je in de gelegenheid om je kennis bij te spijkeren door het 1e college in de reeks van de collegetour nu gratis online te volgen. Als de coronasituatie het toelaat zal tussen november 2020 en februari 2021 de gehele collegereeks weer in Ede bij de NSVV door Wout van Bommel life gegeven worden.

Aanmelden

  • Stuur je naam en contactgegevens naar info@nsvv.nlv.v. ‘aanmelding webinar’
  • Een paar dagen voor het webinar krijg je een link toegestuurd om via PC of laptop verbinding te maken met het webinar dat via ZOOM wordt gegeven
  • Het online college is ter kennismaking met de NSVV ook gratis toegankelijk voor niet-NSVV leden