De verlichtingsindustrie verandert in hoog tempo. LED-verlichting vraagt om uniforme berekeningsmethodieken; Europese energie- en ecoregels dwingen tot meer transparantie. Verlichting zelf verandert door de komst van nieuwe concepten zoals Human Centric Lighting. En niet in de laatste plaats staat het verdienmodel van fabrikanten op de helling: die verkopen niet langer armaturen maar licht. Stof genoeg voor het NLA Lichtcongres tijdens Elektrotechniek 2015.

Tijdens de vakbeurs Elektrotechniek, van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht, vindt op woensdagmiddag 30 september het NLA Lichtcongres plaats. Vier sprekers behandelen in een korte presentatie, gevolgd door telkens een Q&A kwartiertje, vier actuele thema’s uit de Nederlandse verlichtingsindustrie.

Het NLA Lichtcongres vindt tijdens Elektrotechniek 2015 plaats, namelijk op woensdag 30 september vanaf 12.30 uur in de Marijke Gehoorzaal op de beursvloer (direct na de tunnel bij de ingang linksaf). Deelname is gratis voor beursbezoekers. Dat kan via registratie op de website van Elektrotechniek. Aan het einde van deze registratie voor toegang tot de beurs kan men zich binnen het lezingenprogramma voor het NLA Lichtcongres aanmelden. [maar is niet langer verlangd]. Het volledige programma vindt u op https://www.nsvv.nl/agenda/nla-lichtcongres/