Verlichting voor Sportaccommodaties: Binnensporten (SV-324) PDF

Verlichting voor Sportaccommodaties: Binnensporten (SV-324) PDF

Prijs: 56,50

NSVV ledenprijs: € 42,50 excl. BTW Deze aanbeveling maakt deel uit van de publicatie Verlichting voor Sportaccommodaties. Deze publicatie bestaat uit een algemeen deel aangevuld met afzonderlijke delen voor specifieke takken van sport. Het algemene deel is het deel "Algemene Grondslagen", waarin de grondslagen voor de verlichting van sportaccommodaties uitvoerig worden besproken.

Deze aanbeveling maakt deel uit van de publicatie Verlichting voor Sportaccommodaties. Deze publicatie bestaat uit een algemeen deel aangevuld met afzonderlijke delen voor specifieke takken van sport. Het algemene deel is het deel “Algemene Grondslagen”, waarin de grondslagen voor de verlichting van sportaccommodaties uitvoerig worden besproken.

Het deel ‘Binnensporten’omvat de specifieke wensen en eisen met betrekking tot de binnensportaccommodaties en dient samen met het deel ‘Algemene Grondslagen’ te worden gehanteerd.
Deze publicatie is geheel in lijn met de in december 2018 gepubliceerde Nederlandse-Europese-norm, NEN-EN 12193-2018 ‘Licht en verlichting – Sportverlichting’.

Deze publicatie is opgesteld onder verantwoordelijkheid van de NSVV in nauwe samenwerking met de relevante sportbonden en NOC*NSF.
Deze organisaties achten de toepassing van deze aanbeveling bij de verlichting van binnensportaccommodaties gewenst.

 

  • Jaar van uitgifte: 2020, 2e herziene druk
  • ISBN/EAN: 9789076549132
  • Aantal pagina’s: 32