– Uiteraard zijn goede verlichtingscondities zeer belangrijk voor het (langdurig) uitvoeren van de werkzaamheden. Deze leiden tot minder kans op vermoeidheid en dragen ook bij aan de positieve ervaring en de gezondheid. Daarom moeten deze condities ook voldoen aan de regelgeving voor arbeidsomstandigheden.

Om iedereen hiervan op de hoogte te brengen, organiseerden NSVV, Groen Licht Vlaanderen en IBE-BIV op 15 maart van 10:00 – 11:00 het gratis webinar: ‘Goed licht voor wie thuis werkt’.

Aan de hand van de 10 tips voor de thuiswerkplek zijn de drie sprekers Catherine Lootens (Groen Licht Vlaanderen), Jan van Riel (IBE/BIV) en Juliëtte van Duijnhoven (NSVV/TU/e) dieper ingaan op de verlichting voor de thuiswerkplek en krijgt u de première rond de uitgebreide publicatie:  ‘Richtlijn verlichting van de thuiswerkplek’. Deze bundel richt zich expliciet tot de stakeholders binnen HR-, personeels- en preventiediensten en alle geïnteresseerden binnen non-profitorganisaties, bedrijven, onderwijs en overheid.

Meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan de Richtlijn Verlichting voor de thuiswerkplek.