19
Apr
2016

Doelstelling:
In deze cursus leert u de uitgebreide opties van dit lichtberekeningsprogramma. Na deze cursus bent u in staat om nog betere project presentaties te verzorgen en complexere projecten uit te voeren. Ook behandelen we diverse nieuwe onderwerpen en oefenen dit uitgebreid met verschillende cases. Na het volgen van deze cursus beschikt u over een diepgaande kennis van deze software.

Waarom deze cursus?
Het verzorgen van een uitgebreid lichtadvies wordt steeds complexer en er zal gecommuniceerd dienen te worden met diverse partijen. Met de software bent u instaat om zowel technische vragen te beantwoorden als ook creatieve ideeën te tonen aan uw opdrachtgevers. Kennis en ervaring van de uitgebreide opties van dit programma is hiervoor noodzakelijk.

Voor wie is deze cursus bestemd?
Voor personen werkzaam met licht en verlichting die zich verder nog willen professionaliseren. Kennis van EVO – BASIC is essentieel om maximaal van de cursus te kunnen profiteren.

Inhoud:
-projecten met verdiepingen
-aanpassen van bestaande gebouwen
-interieur en exterieur toepassingen
-wijzigen van verlichting
-eigen objecten maken
-werken met bibliotheken
-textures maken en bewerken
-toetsing aan de huidige nomen
-lichtscenes
-daglicht toepassen
-visualisaties gebruiken
-teksten en maatvoering toevoegen
-gebruiken van zones en gebieden
-documentatie maken voor diverse partijen
-tips en cases

Lessen:
De theorie wordt mondeling uitgelegd, ondersteund door veel praktijkvoorbeelden die geprojecteerd worden op een presentatiescherm. Er is volop ruimte voor discussie, de vaardigheden worden getraind en diverse praktijkvoorbeelden behandeld. Tijdens de cursus wordt door de deelnemer diverse cases individueel op de meegebrachte laptop uitgewerkt en daarna collectief besproken.

Verdere gegevens:
Cursusduur:
-één dag
Tijdstip:
-09.00 t/m 16.00
Locatie:
-Amersfoort
(deze cursus kan ook als maatwerk bij u op locatie worden uitgevoerd)
Investering:
-€ 295,- excl. BTW / inclusief lunch en certificaat