10
Sep
2020

Algemeen:

U kunt kiezen uit een e-learning cursus of een klassikale cursus. Onderstaand kunt u meer lezen over de inhoud, de onderwerpen en additionele informatie. Voor vragen kunt u ons altijd een e-mail sturen.

Doelstelling:

De afgelopen jaren is er een verhoogde belangstelling voor een thema wat al decennia lang bij lichtprofessionals een belangrijk onderwerp is. Waar eerder dit biodynamische verlichting werd genoemd heeft dit tegenwoordig een nieuwe naam; Human Centric Lighting (HCL). De mens staat centraal in het lichtadvies en/of lichtontwerp en er wordt holistisch gekeken naar licht, gezondheid en welbevinden. Bij het ontwerp zal rekening dienen te worden gehouden met een veelheid aan factoren waaronder visuele-, biologische – en emotionele aspecten. Tijdens deze cursus worden deze factoren uitgelegd en worden deze meteen praktisch behandeld zodat u het geleerde meteen in uw eigen werk kunt toepassen.

Waarom deze cursus?

Licht is een vak! Om een goede gesprekspartner in HCL projecten te zijn is enkel kennis van de verlichtingskunde niet voldoende. Hoe werkt ons circadiaans systeem? Hoe kunnen we een maatwerk advies verzorgen? Welke vragen dienen we te stellen om ervoor te zorgen dat het een succesvol project wordt? Al deze punten worden vertaalt in een professioneel advies, gebaseerd op de specifieke projectwensen. HCL is ALTIJD maatwerk! Verder gaan we in op beschikbare publicaties, normeringen, richtlijnen en actuele wetenschappelijke onderzoeken.

Kosten:
Klassikaal: € 295,- excl. 21% BTW
E-learning: € 195,- excl. 21% BTW

Meer informatie en inschrijven