22
Jan
2015

Fagerhult nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de interactieve kennissessie “Met het oog op Robuuste Openbare Verlichting” op donderdag 22 januari a.s. bij Fagerhult, Houten.

Met het oog op Robuuste Openbare Verlichting Het programma wordt mede gedragen door twee interessante sprekers met een eigen visie op Openbare Verlichting. Nico de Kruijter, directeur van De Kruijter Public Lighting, legt de nadruk op licht in tunnels en onderdoorgangen. Hoe interpreteren we de nieuwe norm die hiervoor geldt? Elkin Petrici, Lighting Consultant & Engineer bij Movares vertelt u over verlichting in de directe omgeving van het spoor.

Designplan Het antwoord van Fagerhult op Openbare Verlichting is mede te vinden in de uitgebreide product portfolio van Designplan, dat sinds 2011 onderdeel is van de Fagerhult Group. Tijdens deze middag willen we u graag kennis laten maken met deze robuuste weer- en vandaalbestendige verlichtingsarmaturen, waaronder ook de extreem-slagvaste uitvoeringen (IK16). We zoomen in op de applicaties ‘Rail’ en ‘Stadsverlichting.

Designplan Challenge Tijdens de Designplan Challenge worden de armaturen getest op slagvastheid, anti-graffiti en installatiegemak. Door het interactieve karakter van de kennissessie is er voldoende ruimte voor uw vragen en eigen inbreng. Ook is er gelegenheid kennis te maken met collega’s uit het werkveld, ons team klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie en aanmelden

http://www.fagerhult.com/nl/Events-seminars/Kennissessie-Met-het-oog-op-robuuste-openbare-verlichting/