08
Dec
2015

LED-verlichting maakt een sterke opkomst door. Het heeft veel mogelijkheden en is energie-efficiënt. Er kleven echter ook problemen aan, zeker als er met de verkeerde componenten wordt gewerkt of de verlichting verkeerd wordt geïnstalleerd. De overheid werkt daarom ook aan nieuwe regelgeving. Op het LED SEMINAR 2015 presenteren UNETO VNI, DKARS, Agentschap Telecom, Het Van Swinden laboratorium, DARE!! en een aantal andere specialisten een interessant programma.

Het doet ons daarom genoegen u uit te nodigen voor een kosteloos, uniek en eenmalig seminar over LED-verlichting in de installatiebranche. De middag staat naast EMC in het teken van onderwerpen als Power Quality, Cosinus Phi en de kwaliteit van LED-componenten.

Het is voor de kwaliteit van LED-installaties van groot belang dat installateurs een goed begrip hebben van diverse aspecten. In dit seminar wordt door vooraanstaande sprekers van DKARS, VSL, Agentschap Telecom, DARE!! en sprekers namens, Uneto-VNI, een goed overzicht van deze materie gegeven. Een uiterst effectieve manier om uw kennis op peil te brengen! Kennis die zal bijdragen aan betere en hoogwaardigere installaties. Daarnaast informatie om te komen tot meer mogelijkheden tot energiebesparing en een groter effect op duurzaamheid in het algemeen, zonder dat dit tot overlast voor anderen leidt. Hiermee wordt tegelijkertijd een betere invulling gegeven aan de steeds verder oplopende wensen en eisen van opdrachtgevers.

Het seminar vindt plaats op dinsdagmiddag 8 december 2015 van 12:30 – 18:00 uur bij DARE!! te Woerden. Na afloop wordt de deelnemers een borrel aangeboden.
Het programma leest u hier.

 

Geïnteresseerden kunnen zich tot en met vrijdag 30 november 2015 inschrijven via: http://www.led-seminar.nl/inschrijven