– Om de Nederlandse industrie te helpen met het omschakelen van conventionele verlichting naar Led hebben we als NSVV-bestuur besloten om onder het Kernteam Indoor een Expertgroep onder te brengen specifiek voor de industrie onder de toepasselijke naam:
EXPERTGROEP INDUSTRIE.
Deze Expertgroep zet, net als alle andere Kernteams en Expertgroepen actief onder de vlag van de NSVV, in op de kwaliteit van licht. We zoeken leden met een “proven trackrecord” in het ontwerpen en adviseren van verlichting binnen de industrie.

Een proven trackrecord is meer dan het alleen kunnen werken met lichtberekeningssoftware (FIFA 19 kunnen spelen op je Playstation(PS4) maakt je nog géén Lionel Messi/Cristiano Ronaldo). We zoeken echt de doorgewinterde lichtadviseur en ontwerper van industriële objecten, gewoon leden met kennis van zaken.

De primaire doelstelling van deze Expertgroep is het kernteam Indoor ondersteunen met specifieke kennis van toepassingen binnen bijvoorbeeld de voedingsmiddelen waar ook zaken zoals EHEDG, (European Hygienic Engineering and Design Group) installatie een rol spelen, maar ook de chemie en petrochemie waar Atex een rol speelt is belangrijk.

Eén van de eerste taken van de Expertgroep Industrie is input leveren voor een herziene uitgave van het NSVV Praktijkdocument Industriële Verlichting.

Heb je interesse om deel uit maken van deze Expertgroep stuur dan een mail naar info@nsvv.nl met je motivatie en waarom jouw kennis een meerwaarde is voor de industrie in Nederland en deze Expertgroep.

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

  • Onderdeel uit maken van deze Expertgroep is op vrijwillige basis waarbij het belangrijk is dat er toestemming is van de werkgever of in het geval dat je zelfstandige bent, je ook tijd vrij kunt maken om een actieve rol te spelen.
    Vrijwillig wil namelijk niet zeggen vrijblijvend.
  • Actief deel uit maken van deze Expertgroep kan alleen mits jij of je werkgever aangesloten is bij de NSVV en/of de Gedragscode Lichtberekeningen heeft onderschreven.