Gemeenten, provincies en waterschappen kunnen weer meedoen聽met de monitoring van de Energieakkoord-doelstellingen voor openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. U kunt de invullijst downloaden en deze na invullen weer eenvoudig uploaden voor聽15 oktober 2018 via聽www.monitoringovlvri.nl.

In 2017 was er geen landelijke monitoring van de聽Energieakkoord-doelstellingen voor openbare verlichting, maar in 2018 weer wel. Het is de laatste monitoring v贸贸r 2020, dus meedoen is belangrijk!

Doel: beeld van heel Nederland
Het gaat om de totaalresultaten voor heel Nederland: hoeveel energie is er bespaard bij OVL en VRI鈥檚, hoeveel OVL is energiezuinig en hoeveel OVL is voorzien van slim energiemanagement?

Dus 贸贸k als uw gemeente, provincie of waterschap geen energie heeft bespaard en 贸贸k als u al zoveel energie heeft bespaard dat u ten opzichte van 2013 niets meer kunt besparen, zijn uw gegevens van belang en kunt u gewoon meedoen. U wordt niet afgerekend op uw individuele resultaten; het gaat om uw bijdrage aan juiste en betrouwbare cijfers voor heel Nederland.